top of page

Hur går det till?

Kommer mina bilder hamna på sociala medier?

-Ni kommer att få fylla i ett formulär, där bestämmer ni om jag får rättigheter att använda bilderna i min portfolio, hemsida och kanske sociala medier, Jag blir väldigt glad om ni låter mig göra detta. Ni kan även välja att jag inte får, detta står i formuläret.

Blir bilderna uppställda?

- Nej! jag älskar att fånga uttryck & känslor, Det vi får med här är äkta vara, kärlek & glädje. Det är viktigt för mig att få er att känna er så bekväma framför kameran som möjligt, som om jag inte är där. Har du någon idé du skulle vilja verkställa? dela gärna med dig! jag är öppen för förslag.

Hur lång tid tar det innan jag får bilderna?

- Jag har en leverans tid på 2 veckor.

Hur väljer jag mina bilder?

Jo, jag skickar ut en länk, det är det bara du och jag som kan öppna länken & se bilderna som ligger i galleriet. Väl inne i galleriet markerar man vilka bilder man vill köpa, jag färdigställer och skickar ut dem. Tycker man att det är svårt, inga problem! kontakta mig så fixar vi en bildvisning.

Hur får jag bilderna?

- Efter att du valt vilka bilder du vill ha skickar jag dem digitalt till dig. När ni fotograferat er hos mig får ni fria händer att beställa printade bilder. Jag hjälper er gärna så ni får fina bilder från en bra leverantör. 

Har du studio?

- Ja, den ligger på nygårdsvägen 7 i åmål. Den ligger en trappa upp & för närvarande finns det tyvärr ingen ramp.

Ska jag välja färg eller svartvitt?

- När du köper en färgbild av mig så ingår alltid samma bild i svartvitt.

Inne eller utomhusfotografering?

- Utomhus är min personliga favorit!! Befintligt ljus & fin miljö. Jag brukar göra så att jag kör 30min inne och 30min ute. Men man får naturligtvis välja 60min inne eller 60min ute om man hellre vill de. Dåligt väder? Jag har aldrig varit med om dåligt väder under en fotografering, det det har alltid spruckit upp. Skulle det vara totalt ös regn så självklart ombokar vi.

Hur funkar det inför bröllopet?

- Inför varje bröllop har jag ett möte med brudparet, där har jag en checklista som vi går igenom för att inte missa något på er stora dag.  

Vilket bröllopspaket ska jag välja?

- Jag tycker personligen att förberedelser är kul att ha med, när klänningen åker på och man blir fixad med smink & hår. Har även varit med män på förberedelser och fotat smoking och när dem blir fixade. Man ser nervousiten i ögonen, sen har vi den vackra vigseln & efter där är det lämpligast att vi kör porträtten, då är man mer avslappnad. Då återstår mat & fest och det är ju alltid trevligt att kika tillbaka på vem som hade de snyggast dansmoves och vad fin tårtan var innan den blev uppäten. Det är ni som bestämmer hur mycket ni vill föreviga. Jag hjälper gärna till!

Får jag använda bilderna i tidningen/ sociala medier?

- Ja det får du, men jag vill gärna att mitt namn nämns. Lisa Gustafsson Photography

bottom of page